O nama

TV Balkan Inc. je kompanija sa sedištem u Čikagu, SAD

Kompanija je osnovana 2009. godine – 10 godina uspešnog rada je iza nas. Osnovna delatnost naše kompanije je distribucija televizijskih i radio programa putem interneta, korišćenjem najnovijih tehnologija, kao i distribucija filmova i internet telefonija.

Poslovanje naše kompanije odvija se na internacionalnom planu – svuda gde postoji internet, nezavisno od geografske lokacije. U mogućnosti smo da ponudimo naše usluge podjednako pojedinačnim korisnicima, kao i kompanijama zainteresovanim za poslovnu saradnju.

0
Godina sa vama
0+
Zadovoljnih korisnika
$0
Mesečna pretplata
0+
exYU kanala

Prednosti rada sa kompanijom TV Balkan, Inc.

TV Balkan nudi visoko kvalitetne exYU i internacionalne TV kanale koje možete gledate bilo gde da se nalazite. Jedini tehnički zahtev je pristup internetu. Naša zamisao je da omogućimo ljudima širom sveta gledanje kvalitenih TV kanala sa minimalnim tehničkim zahtevima. Komplikovano postavljanje i podešavanje glomaznih satelitskih antena je sada prošlost. Mi vam nudimo idealno rešenje za lako i jednostavno praćenje televizijskih i radio programa. Ali to nije sve. U našoj ponudi nalaze se brojne lokalne televizijske stanice kojih uopšte nema u ponudi satelitskih i kablovskih distributera.